STACIONĀRA "GAIĻEZERS" AMBULATORĀS DAĻAS REKONSTRUKCIJA

RĪGA, LATVIJA

09.2016 - 01.2017

PAR PROJEKTU

Pirmajā kārtā notika poliklīnikas telpu izbūve - ambulatoro pakalpojumu sniegšanai nepieciešamo telpu rekonstrukcija korpusa 0., 1. un 2. stāvā. Paredzēta arī darbavieta informācijas punkta darbiniekiem. Renovētas biroja telpas, kā arī vestibilā pašreizējā vietā saglabāta Hipokrāta skulptūru. 2. stavā rekonstruēti visi ārstu pieņemšanas kabineti, procedūru telpas, aptieku un poliklīnikas vadības kabineti. Pēc esošo telpu demontāžas tika izveidota jaunu reģistratūra.

ART8 veica pilnu pamatnes sagatavošanu izmantojot Knauf Nivello pašizlīdzinošo masu. Pēc tam pamatgrīdas pamatned tika sagatavota izmantojot grunti Bostik 6000 un gala špakteli Bostik Combi. Līmešanai izmantota Bostik Attack līme.

ĢENERĀLUZŅĒMĒJI

  • ReRe Būve 1 PS

ARHITEKTI

  • LX Grupa AS

MATERIĀLI

  • PVC vinils Forbo Sarlon - 3400.0 m2
  • Paklājs Forbo Flotex - 150.0 m2
  • Ieejas kājslauķu sistēma Forbo Nuway - 25.0 m2

PAPILDUS

  • Pašizlīdzinošās masas iestrāde Knauf Nivello - 2600.0 m2

GALERIJA

NĀKAMAIS PROJEKTS

Jaunas pirmsskolas izglītības iestādes būvniecība