REKONSTRUKTION AV RIGA KLASSISKT GYMNASTIKSAL - NYBYGGNAD AV LABORATORIEBYGGNAD I PURVCIEMA STREET, RIGA

RIGA, LETTLAND

06.2020 - 08.2020

OM PROJEKT

Tio laboratorier och deras extrarum för studier av kemi, fysik, biologi, naturvetenskap, robotik och datavetenskap har upprättats i fyra våningar i bilagan till laboratoriebyggnaden i Riga Classical Gymnasium, med en total yta på cirka 2700 kvadrat meter. På källarens nivå finns ett auditorium med hjälprum för 160 besökare. Det kan också användas utanför skolaktiviteter, funktionellt separerade från resten av lokalerna. Den nya byggnaden har också ett läsrum, bokhandel, bibliotek, garderob, arbetsrum för lärare, olika hjälprum och faciliteter på alla våningar.

ART8-teamet levererade och monterade PVC-vinyl- och mattbeläggningen. Vi använde Bostik Combi fin kitt för beredning av basen och Bostik Startac Combi lim för limning.

ENTREPRENÖR

  • Velve SIA

ARKITEKTER

  • Arhitektu birojs ARTEKS SIA

MATERIAL

  • PVC vinyl Tarkett Eclipse Premium - 2450.0 m2
  • Textilmatta Ege Highline Carre - 200.0 m2

YTTERLIGARE

  • Levererade och monterade MDF-golvplattor med PVC-vinylfinish - 1250.0 tm

GALLERI

NĀKAMAIS PROJEKTS

IES Östersund